From Awa

As’kum.. Yo yo..ayooo wah wah 17 unidentified ppl p gig ko ek keskes..sume2 tu kawan chat awa :D Diorang tau sgt lagu wish list tu sbb awa dah lalak kat yahoo chatroom atleast 8 juta kali wakakakka..tapi sekarang saya sudah retired dari chatting n lalak kat yahoo :(

Pastu kat diorang2 yg gile request je kat awa, awa send diorang lagu tu. Pastu redirect diorang masuk website ko :D Awa pon tak penah jumpe diorang2 ni *obviously!*

Wokeh tahniah2 walopon demam namun ade byk lagi peluang keskes

Awa ade exams! got to go babai!

Ijah’s Note: Ya lah, they even pronounced your name wrong i.e. A.W.E. (as in makwe). I suppose if I release Wishlist as a single, berganda2 lagi lah peminat2nye. It’s always songs like that gets all the attention, you know? And to think I didn’t even like the song to begin with :-)

Advertisements

1 Comment

Filed under Ijah's Own Stuff

One response to “From Awa

  1. awa

    wah wah ayo taruk sini my email huhu..awa chatting tak guna nama awa..guna anas—> dari anastasia..tapi diorang tau la real name awa…cuma tak penah guna je dalam chatroom :D..jengjeng awa dah tgh panik ni ngan exam..chalowww…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s